Úspěšná akce pojišťovny Direct v BRIDGE714

Úspěšná akce pojišťovny Direct v BRIDGE714

 

Rádi bychom touto cestou poděkovali pojišťovně Direct za uspořádání školení a setkání obchodních zástupců z Ústeckého kraje v prostorách BRIDGE714 ve čtvrtek 26.9.2024. Celý den se nesl v duchu skvělé spolupráce, profesionálních prezentací a neformálního networkingu. Jsme rádi, že jsme mohli poskytnout naše prostory a technické zázemí pro tuto důležitou akci, která se setkala s velmi pozitivními ohlasy.

 

Direct za uspořádání školení a setkání obchodních zástupců z Ústeckého kraje

 

Akce se konala v naší moderní aule o velikosti 120 m², která pojme až 120 účastníků, a poskytla ideální prostor pro prezentace i interakci mezi účastníky. V neformální části akce se hosté přesunuli do naší prostorné kavárny o rozloze 140 m², kde probíhaly diskuze a networking při chutném občerstvení. Jsme nadšení, že naše spolupráce s Directem proběhla tak hladce, a těšíme se na další příležitosti!

 

Pronájem prostor v Mostě pro firemní akce

Na základě úspěšné akce s pojišťovnou Direct bychom chtěli představit naše možnosti pronájmu pro velké firemní akce, školení, setkání a konference. BRIDGE714 nabízí moderní a variabilní prostory, které jsou ideální nejen pro firemní klientelu, ale i pro rodinné oslavy a skupinové akce.

 

Zjistěte více o oblíbených prostorách v Mostě

 

Pokud máte zájem o pronájem našich prostor pro vaši akci, neváhejte vyplnit náš online formulář pro nezávaznou rezervaci.

 

Pronájem prostor v Mostě pro firemní akce

 

Profesionální technické zázemí a catering

Pro každou akci zajišťujeme nejen moderní technické vybavení, ale i kompletní cateringové služby na míru vašim potřebám. Naši technici jsou připraveni vám pomoci s projekcí, ozvučením a dalšími technickými nároky, abyste se mohli soustředit na obsah akce. Catering přizpůsobíme vašim požadavkům, ať už jde o malé občerstvení nebo větší menu pro stovky lidí. 

Pokud máte zájem o další informace nebo nezávaznou rezervaci, vyplňte náš online formulář.

 

Profesionální technické zázemí a catering

 

Výhodná cena a zkušenosti s organizací akcí

V BRIDGE714 nabízíme konkurenční ceny pro pronájem prostor a kompletní služby na klíč. Máme bohaté zkušenosti s pořádáním akcí pro větší společnosti i menší skupiny, takže se na nás můžete spolehnout ve všech ohledech.

 

Výhodná cena a zkušenosti s organizací akcí

 

Rezervujte si místo v Mostě na svou akci

Pokud hledáte ideální místo v Mostě pro vaši příští firemní akci nebo oslavu, neváhejte nás kontaktovat. Naše prostory jsou navrženy tak, aby splnily všechny vaše potřeby, a my jsme připraveni vám pomoci s každým detailem. 

Pro více informací a nezávaznou rezervaci vyplňte náš online formulář.

 

Výhodný pronájem místa na akci Most

 



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.