Fotovoltaika v průmyslu – Workshop SPČR v BRIDGE714

Fotovoltaika v průmyslu – Workshop SPČR v BRIDGE714

 

Workshop o fotovoltaice pro průmyslové podniky

Dne 18.9.2024 jsme v prostorách Bridge714 hostili odborný workshop na téma fotovoltaika pro průmyslové podniky, který uspořádal Svaz průmyslu a dopravy ČR (SPČR). Akce přilákala 30 zástupců firem z Ústeckého a Karlovarského kraje, kteří se zde dozvěděli více o využití solární energie v průmyslu.

 

BRIDGE714 – Ideální místo pro firemní akce a školení

 

Fotovoltaika pro průmyslové podniky – Moderní přístupy a technologie

Workshop byl zaměřen na moderní přístupy a technologie v oblasti fotovoltaiky. Pět odborníků, kteří vystoupili během programu (z toho tři osobně a dva online), se zaměřili na konkrétní příklady využití solární energie v průmyslu. Hybridní formát akce byl podpořen naším špičkovým technickým vybavením, které umožnilo bezproblémové střídání onsite a online účastníků.

Účastníci měli možnost aktivně se zapojit do diskuze, sdílet své zkušenosti a získat nové poznatky, které mohou uplatnit ve svých firmách. Díky tomu byla akce velmi interaktivní a účinná pro všechny zúčastněné.

 

Fotovoltaika pro průmyslové podniky – Moderní přístupy a technologie

 

Technické zajištění a catering na míru

Kromě odborného programu jsme se postarali o kompletní technické zajištění, které zahrnovalo nejen projekční a zvukové vybavení, ale i cateringové služby na míru. Účastníci si mohli během přestávek užít příjemné prostředí naší kavárny o velikosti 140 m², kde probíhal networking a diskuze u občerstvení.

 

Rezervujte si prostory ještě dnes!

 

Hlavní program probíhal v naší aule o rozloze 120 m², která pojme až 120 lidí. Tento prostor je ideální pro velké firemní akce, workshopy a školení.

 

Technické zajištění a catering na míru

 

BRIDGE714 – Ideální místo pro firemní akce a školení

Spolupráce se SPČR ukázala, že BRIDGE714 je ideálním místem pro pořádání různých odborných akcí. Díky našemu profesionálnímu technickému vybavení, prostorným místnostem a kvalitnímu cateringu jsme schopni uspokojit potřeby jak malých, tak velkých firemních akcí.

Pokud plánujete uspořádat workshop, školení, konferenci nebo jinou firemní akci, naše prostory jsou navrženy tak, aby splnily všechny vaše požadavky. Nabízíme flexibilní pronájem prostor v Mostě, kompletní technickou podporu a catering dle vašich potřeb.

 

BRIDGE714 – Ideální místo pro firemní akce a školení

 

Rezervujte si prostor v BRIDGE714 pro svou firemní akci

Hledáte pronájem prostor v Mostě pro vaši firemní akci? BRIDGE714 je tím pravým místem. Kontaktujte nás a zajistěte si nezávaznou rezervaci ještě dnes. Rádi vám připravíme nabídku na míru pro vaši akci – od technického zajištění, přes catering, až po organizační podporu. 

Vyplňte náš online formulář pro nezávaznou poptávku a my se vám ozveme co nejdříve s podrobnými informacemi a cenovou nabídkou.



Copyright © 2023 - BRIDGE714 - Všechna práva vyhrazena.